Biografie

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar aan het fotograferen. Met veel plezier overigens, want ik heb aardig wat bijzondere mensen mogen fotograferen - voor sportscholen als Basic-Fit, tijdschriften als Men's Health, Women's Health en Runner's World, tot supplementen-merken als Body & Fit. En ik ben nog lang niet uitgespeeld. 

Mijn werk

Mijn portfolio bestaat grotendeels uit natuurlijk licht, ontspannen poses en sterke contrasten. Ik laat zowel de persoon én het lichaam in optima forma zien. Krachtig en fit, maar vooral ook een beetje bescheiden. 

Geen stress

Om zulke beelden te schieten is het belangrijk dat iemand op zijn/haar gemak is. Ik heb gelukkig veel ervaring met mensen zonder ervaring. En ik doe mijn best om ze te begeleiden tot een perfect beeld. Kortom, no worries als je geen ervaring hebt met fotoshoots. Het lukt altijd. 

Eigen studio

In De Zilk, Zuid Holland, (Maps) heb ik mijn eigen werkplek. Hier kun je in alle privacy terecht voor een fotoshoot. 


 Je vindt hier een volledig ingerichte fotostudio met alle achtgrondkleuren passend bij jouw stijl of merk. En een enorme hoeveelheid aan props in de vorm van meubels, windmachines en sportieve attributen (dumbbells, barbells, elastieken, yogamatten, etc). Uiteraard zijn hier ook omkleedmogelijkheden, spiegels voor visagie, kledingstomers en meer.

Op deze locatie zijn 5 diverse ruimtes met meer dan 350 vierkante meter aan karakteristieke muren, oude raampartijen, houten trappen en vooral een tijdloze, industriële sfeer. Genoeg om uit te kiezen dus. 


Using Format